Printvenlig side

Mobil app programmering og udvikling


Mobile apps er kommet for at blive. Et utal af smarte tjenester, som gør hverdagen lettere for mange. Står I og har brug for app programmering og udvikling til en god idé, så kan vi være behjælpelige i CAS.

Øget profilering med en mobil applikation

Som et led i virksomhedens profilering vil afdelingen for marketing typisk gerne tilbyde en mobil app, forudsat at udviklingsomkostningerne er til at betale, og forudsat at app’en forventes at give værdi for for virksomheden og virksomhedens kunder.

Brug apps som lead-generator

Og hvis virksomheden ovenikøbet kan bruge denne app til lead generering for at tiltrække flere kunder, så giver det ekstra god mening.

Hjælp til app udvikling fra A til Å

I CAS kan vi hjælpe med hele processen, begyndende med den gode idé, for senere at designe og programmere app’en, og til slut at indsamle og bearbejde informationer om eksisterende og potentielle nye kunder, der har taget virksomhedens app i brug.

 

Hvad koster det at lave en mobil app?

Apps kan være både flotte og komplekse, eller lette i design og simpel i sin anvendelse. Det er derfor svært at sige, hvor meget det koster, da det kommer an på hvor mange timer, der skal bruges på ide- og konceptudvikling, design og  app programmering.

Ring til os på tlf. 333 84 111 eller brug kontakt os knappen på siden.


Skab merværdi med en app


Har du brug for en app til branding eller som lead-værktøj, så kontakt os og hør mere om mulighederne for et samarbejde.
 
 
Navn:

E-mail

Telefon

Send mig gode tips om
app udvikling.

RING DIREKTE 33 38 41 11  
Del på:
CAS  I  Gl. Kongevej 1     I     DK-1610 København V     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk