Printvenlig side

Vikarbooking system hos Broen i Gentofte Kommune


Broen har anvendt CAS’ vikarbooking system siden 2007. CAS' online vikarbooking system er specifikt udviklet til at imødekomme de behov, som sociale institutioner står over for i forhold til håndteringen af løsvikarer og vagtplanlægning.

Et stort aktiv

Fra Broen lyder det, at vikarbooking systemet har været et stort aktiv, der anvendes fremadrettet i forhold til ferie, afspadsering og kurser:

”Vikarbooking systemet har været et meget stort plus. Tidligere brugte vi meget tid på at ringe rundt til folk, og nu ryger det bare ud på e-mail og sms. Rent faktisk bliver mere end 90 % af vagterne booket online via e-mail og sms. Vi bruger primært vikarbooking systemet fremadrettet i forhold til ferie, afspadsering og kurser. For enhver arbejdstidsplanlægger er det et stort aktiv.”


EU-regler overholdes

Broen anvender desuden systemets ”låsefunktion”, så vikarerne ikke booker flere vagter end EU- reglerne foreskriver:
”Systemet hjælper en til at stramme lidt op, så man følger reglerne”
 

Kontakt os for yderligere info

Er din institution eller kommune interesseret i at høre mere om vores online vikarbooking system, så kontakt os på 333 84 111
 

Om Broen:

Broen er et socialpædagogisk bo- og behandlingsmiljø i Gentofte Kommune.

Broen har 20 pladser til børn og unge i alderen 6-25 år med en varig nedsat funktionsevne. Der er 30 fastansatte medarbejdere og 20 tilkaldevikarer.

Link til Broens vikarbooking
Del på:
CAS  A/S     I     Læderstræde 9     I     DK-1201 København K     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk