Printvenlig side

Drupal - Udvikling og opsætning


CAS udvikler til open source systemet Drupal og kan også hjælpe med opsætning og installation af hele dit website.

Drupal CMS blev frigivet i 2001, og er dermed den ældste af de 3 store open source systemer (Wordpress, Joomla og Drupal). Det bliver også ofte refereret til som ”storebroren”, ikke fordi det er ældst, men fordi det er det CMS med klart mest power i form af fleksibilitet og funktionaliteter.
 
Alt dette rå power betyder også, at  indlæringskurven er markant stejlere end ved Joomla og Wordpress, og det kan godt tage et stykke tid at vænne sig til brugerfladen, hvis man ikke i forvejen kender til det. Det er derfor et særdeles attraktivt miljø for udviklere og programmører at arbejde i. Det passer godt til unikke, indholdstunge og funktionsrige hjemmesider, såsom: The White house og Warner Brothers.

Drupals primære fordele, er at:

  • ...det er meget fleksibelt, og indeholder utrolig mange funktionaliteter, hvis man har tekniske færdigheder. Det gør dog samtidig brugerfladen en smule mere avanceret og sværere at bruge for nye..
     
  • ...det har en rigtig god performance, når det gælder loadtider og ”responstime”, men det kan selvfølgelig ændre sig jo flere plugins og ændringer, der bliver tilføjet.
     
  • ...det er stabilt og godt til ekspansion, fordi det kan stort set alt, og har den høje grad af fleksibilitet. Man skal være opmærksom på, at der som regel følger højere udviklingsomkostninger med udvikling i Drupal pga. den højere kompleksitet.
Drupal CMS er bedst egnet til: Corporate websites, magasin- og publiceringswebsites, større og mere komplekse websites. 

Kontakt os på tlf. 33 38 41 11 eller via formularen under kontakt os, for at høre nærmere om en mulig løsning i Drupal.
Del på:
CAS  I  Gl. Kongevej 1     I     DK-1610 København V     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk