Printvenlig side

Heino Frederiksen fordoblede sin omsætning på 6 måneder!

CASE: Redesign, Content Creation og Online Marketing

Boost din omsætning!!!

Kontakt os her og hør hvordan du kan booste din omsætning.
 
Navn:

E-mail

Telefon

Evt. besked


Heino Frederiksen er revisor og har sit eget revisions-firma med 2 bogholdere. Før samarbejdet med CAS havde Heino en outdated hjemmeside, hvor dele af elementerne ikke fungerede efter hensigten: "Min gamle hjemmeside var konstrueret på den måde, at når man sendte en email fra hjemmesiden, så virkede det ikke".

Gammel vs. ny hjemmeside

CAS har bidraget med rådgivning og produktion af en ny hjemmeside samt online markedsføring og har udnyttet det store potentiale, der ligger i at fremstå professionelt online. Heino har erfaret, at det godt kan betale sig at holde sin hjemmeside opdateret, både hvad angår indhold, funktionalitet og design.
 

Før var der ikke den store aktivitet på hjemmesiden, så det var heller ikke så relevant med statistik, men nu er der trafik, og Heino drager nytte af den ugentlige update på mail, der gør, at han kan følge sine besøgende og potentielle kunder rundt på hjemmesiden. 

Nøglen til succes

Heino erkender, at man skal engagere sig og deltage aktivt i processen selv: ”Man skal være åben, og man skal ligge de ting på bordet, som man er god og dårlig til, så man kan få en klar opfattelse af, hvor man står inden markedsføringsprocessen går i gang”.

Det første indtryk er vigtigt

Det handler grundlæggende om at få det bedste ud af de ressourcer, man har, og på bedst mulig måde få det afspejlet på ens hjemmeside, således at den fremstår professionel. Virksomhedens hjemmeside er jo ofte det første indtryk overfor nye potentielle kunder, og det kan i nogle tilfælde være så dårligt, at det direkte kan skade din forretning.

Resultat efter lancering

Resultatet knap et halvt år efter lanceringen af den nye hjemmeside var imponerende 89 nye kunder, hvilket svarer til en fordobling af Heinos kundemasse og omsætning. Det er svært at få armene ned over den blomstrende succes og interesse, men det er dog en nødvendighed, for nu har Heino Frederiksen lige pludselig fået travlt.

RING DIREKTE 33 38 41 11  
Heino Frederiksens nye hjemmeside
Nu ser jeg at folk er inde og kigge på min hjemmeside. De er inde og læse på den, de ringer til mig, og de skriver til mig. Så her er der en tydelig forskel fra den gamle hjemmeside til den nye

Heino Frederiksens nye hjemmeside
www.heinofrederiksen.dk

Del på:
CAS  A/S     I     Læderstræde 9     I     DK-1201 København K     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk