Printvenlig side

Joomla - Udvikling og opsætning

CAS udvikler til open source systemet Joomla og kan også hjælpe med opsætning og installation af hele dit website

Joomla CMS er ligesom Drupal og Wordpress et open source system. Det startede ud som Mambo i 2000 og ændrede efterfølgende navn til det nuværende i 2005. Det er blevet designet fra bunden til virksomheder og organisationer, hvilket har resulteret i, at Joomla har en imponerende kapacitet til at håndtere og styre indhold.

Joomla har en markedsandel på lige under 10 % ud af alle websites, der benytter et CMS. Det bliver oftest anvendt af moderat komplekse hjemmesider, og kan også bruges som e-handel. Sider som Harvard University og The Hill. Joomla bliver ofte kategoriseret midt imellem Wordpress og Drupal pga. dens relative intuitive og brugervenlige brugerflade i forhold til Drupal, men samtidig noget højere fleksibilitet og funktionalitet sammenlignet med Wordpress.

Jomlas primære fordele, er at:

  • ...det er kraftfuldt i form af udviklingsmuligheder, men samtidig også en relativ nem brugeroverflade.
     
  • ...det er idéelt til brugere, der er imellem de tunge tekniske nørder og de helt grønne.
     
  • ...det er rigtigt godt til at håndtere og styre indhold, og så har det rigtig mange funktioner, designs og et stabilt udviklingsmiljø, da det er det ældste CMS af de 3 store.
Joomla CMS er bedst egnet til: Offentlige instanser og regeringswebsites, mindre og mellem corporate websites, der vil have lidt flere unikke funktionaliter, magasinwebsites med et langsigtet stabilt CMS og sociale netværk/intranet. 

Kontakt os på tlf. 33 38 41 11 eller via formularen under kontakt os, for at høre nærmere om en mulig løsning i Joomla.
Del på:
CAS  I  Gl. Kongevej 1     I     DK-1610 København V     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk