Printvenlig side

Marketing Automation


Virksomhedens online markedsføring leder til en række henvendelser fra potentielle kunder – eller burde i hvert fald gøre det. Disse henvendelser skal registreres og følges op på, og kan man automatisere disse processer, så har man allerede et simpelt marketing automation setup.

 

Registrering af besøg

Hvis virksomheden automatisk kan registrere henvendelser, via websitet og de kanaler virksomheden i øvrigt benytter sig af, så er meget sparet. 

Hvis virksomheden derudover er i stand til - automatisk - at fordele henvendelserne til relevante salgsenheder i virksomheden, så er det endnu bedre.

Hvis virksomheden desuden, automatisk naturligvis, kan registrere samt følge op på sælgernes aftaler, så har virksomheden skabt et effektivt 'marketing automation' koncept, som mange konkurrenter nok misunder dem. Du kan læse mere om, hvordan det kan lade sig gøre med et CRM-system.

Automatisér e-mails og nyhedsbreve

Hver gang en potentiel kunde tilmelder sig dit nyhedsbrev, så kan du sende en automatisk salgsmail. Du kan også sende personen en ny e-mail 2,3 eller 4 dage efter eller sende ham en hel serie. Har du den besøgendes e-mail i databasen har du også muligheden for automatisk at sende e-mails med tilbud, baseret på den potentielle kundes adfærd på hjemmesiden. Det er her, det bliver rigtig interessant, for kan du sende det rigtige indhold på det rigtige sted på det rigtig tidspunkt, så bliver din markedsføring relevant og hjælpende i stedet for at være forstyrrende, og det er noget folk kan lide.

Lad os hjælpe

Hvis jeres virksomhed endnu ikke har fået automatiseret disse arbejdsprocesser, så lad os hjælpe dig med få implementeret et marketing automation setup.

Ring til os på tlf. 333 84 111 eller brug kontaktboksen på siden.
 

Få flere varme leads på nettet


Lad os få en uforpligtende snak omkring, hvordan vi kan skaffe flere varme leads til din forretning online. 
 
Navn:

E-mail

Telefon

Evt. besked
Send mig gode råd om sales automation.

RING DIREKTE 33 38 41 11  
Del på:
CAS  I  Gl. Kongevej 1     I     DK-1610 København V     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk