Printvenlig side
Få værdifulde råd
Modtag spændende nyheder, gode tilbud og masser af brugbare råd til hvordan du kan optimere hele din forretning gennem din hjemmeside.

Indtast din e-mail :

 

Seneste nyt fra CAS


02-01-2018   

Atter overskud i CAS

Atter overskud i CAS

For 9. år i træk afsluttes regnskabsåret med et plus. Omsætningen, omkostningerne og balancen er nogenlunde uændret, så alt i alt et tilfredsstillende resultat.
 
01-11-2017   

Ny salgschef

Vi byder velkommen til Lars Wilken, der er tiltrådt som ny salgschef
 
05-06-2016   

CAS udvikler ny web TV kanal

Web TV kanalen går i luften den 1. september.
Siden politikerkanalen blev stiftet som selskab primo 2016 har CAS arbejdet på udvikling af den tekniske platform til web TV kanalen.

Klik her for at læse pressemeddelelsen udsendt Grundlovsdag

Kontakt Henrik Terkildsen for yderligere info.
 
25-08-2015   

Tænk mobilt

Hvorfor skal man tænke i mobile løsninger? Svaret er i virkeligheden ganske simpelt: Det er relevant at tænke i mobile løsninger, fordi kunderne konstant er på den platform, og fordi de forventer, at virksomhederne også er det.

I dag har godt tre ud af fire danskere en smartphone, næsten halvdelen en tablet, og de bruger dem flittigt. Tidligere foregik e-handlen fra forbrugernes computere, men i takt med at de har taget smartphones og tablets til sig, rykker en stadig større del af e-handlen over til de mobile platforme.

Kravene til de mobile løsninger er til at få øje på. Det skal være nemt og tidsbesparende at benytte, tilgængelig på alle platforme og hele døgnet, også hvis man er offline. Købsprocessen skal være enkel og intuitiv opbygget. Og så skal det være let at passe for virksomhedens webmaster.

Sådan, så er det bare at gå i gang.
 
11-03-2015   

Google opprioriterer mobilvenlige hjemmesider

Den 21. april ændrer Google i søgeresultaterne, når brugerne søger fra SmartPhones.

Mobilvenlige hjemmesider prioriteres op foran ’ikke’ mobilvenlige hjemmesider.

Det er en fordel for de virksomheder, som har en mobilvenlig hjemmeside, og rigtigt skidt for de virksomheder, der ikke har en sådan.

Klik her, for at tjekke om jeres hjemmeside er mobilvenlig

Læs mere om mobil websites her, eller ring til os på 333 84 111


 
02-12-2014   

Google partner

CAS er nu certificeret Google Partner, hvilket betyder at Google peger på CAS som en troværdig online ekspert. Vi er naturligvis glade for certifikatet, men i det daglige arbejde gør det ikke den store forskel for os. Det vigtigste for os er som hidtil, at skabe vækst hos vores kunder.
 
CAS  A/S     I     Læderstræde 9     I     DK-1201 København K     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk