Printvenlig side

 Vikarbooking system

 Effektiv administration


Vikarbooking system med tilhørende app der hjælper institutioner med at administrere brugen af løse og faste vikarer. Bruger I mere end 2-3 vikarer om måneden, er der både tid og penge at spare for jer.

 

Spar tid på vikarbooking

En af vores kunder, som bruger vores vikarbooking, siger at de sparer 1 hel dag om måneden i arbejdstid.
Den lader vi lige stå et øjeblik...


Undgå overbookning

Systemet hjælper med at styre fordelingen af vagter, så utilsigtet overbookning af enkelte vikarer undgås. Kun vikarer som har lov til at tage en vagt informeres om en ledig vagt. Vikarer som har opbrugt deres kvote, får ikke besked om ledige vagter.

 

Overblik på et øjeblik

Vikarbooking modulet gør det let at administrere vagtplaner og få overblik over vikarernes lønafregning. Med en app, som du henter gratis, har du altid styr på jeres vagter. Og mangler du en vikar, kræver det bare 1 klik og så kan du komme videre med dagen.

 

Book via sms eller app

Vikarbooking systemet gør det nemt at besætte ledige vagter enten via sms eller app. Vikarer får automatisk besked via sms eller app, når der er en ledig vagt, hvorefter vikarerne kan reservere vagten, ligeledes via sms/app. 

 

Vi hjælper jer

Når du vil vide mere om verdens nemmeste vikarbookning og hvordan du kan sparer en masse tid, så ring til Henrik på 333 84 111 eller brug kontaktboksen til højre, så kontakter vi dig.

Nem og effektiv administration


Mangler du et tidsbesparende system til at håndtere vagtplanlægning for vikarer og/eller fastansatte, så kontakt os og hør nærmere.
 

Navn:

E-mail

Telefon

Send mig produktblad :
Vikar bookingsystem

RING DIREKTE 33 38 41 11  

Fordele

  • Let administration af vikarer
  • Hold styr på vikarernes timer
  • I undgår overbookning
  • Er også effektivt til vagt-planlægning for fastansatte
Case fra Hedelund, Københavns KOmmune
Case fra Broen, Gentofte Kommune
Del på:
CAS  A/S     I     Læderstræde 9     I     DK-1201 København K     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk