Printvenlig side

 Vikarbooking system

 Effektiv administration


Vikarbooking system med tilhørende app der hjælper institutioner med at administrere brugen af løse og faste vikarer. Bruger I mere end 2-3 vikarer om måneden, er der både tid og penge at spare for jer.

Undgå overbookning

Systemet hjælper med at styre fordelingen af vagter, så utilsigtet overbookning af enkelte vikarer undgås. Kun vikarer som har lov til at tage en vagt informeres om en ledig vagt. Vikarer som har opbrugt deres kvote, får ikke besked om ledige vagter.

 

Overblik på et øjeblik

Vikarbooking modulet gør det let at administrere vagtplaner og giver overblik over vikarernes lønafregning. Med en app, som du henter gratis, har vikarerne altid styr på egne vagter. Og mangler I at få besat en vagt med en vikar, så kræver det bare ét klik og så kan I komme videre med dagens andre opgaver.

 

Book via app

Vikarbooking systemet gør det nemt at besætte ledige vagter via en smart app. Vikarer får automatisk besked via app'en, når der er en ledig vagt, hvorefter vikarerne kan tage vagten, ligeledes via app'en. 

 

Vi hjælper jer

Hvis du vil vide mere om et brugervenligt vikarbookning system og hvordan I kan spare tid på administration af vikarer, så ring til Henrik på 333 84 111 eller brug kontaktboksen til højre, så kontakter vi dig.
 

Nem og effektiv administration


Mangler du et tidsbesparende system til at håndtere vagtplanlægning for vikarer og/eller fastansatte, så kontakt os og hør nærmere.
 

Navn:

E-mail

Telefon

Send mig produktblad :
Vikar bookingsystem

RING DIREKTE 333 84 111  

Fordele

  • Let administration af vikarer
  • Hold styr på vikarernes timer
  • I undgår overbookning
  • Er også effektivt til vagt-planlægning for fastansatte
Case fra Hedelund, Københavns KOmmune
Case fra Broen, Gentofte Kommune
Del på:
CAS  A/S     I     Læderstræde 9     I     DK-1201 København K     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk