Printvenlig side

Hjemmeside analyse og målsporing


Få hjælp til opsætning og analyse af de besøgende på jeres hjemmeside, og find ud af, hvordan jeres website kan optimeres. Ved at få værdifuld information omkring de besøgende, og derefter omsætte det til konkrete handlinger, kan man skabe en mærkbar vækst online.

Uden målsporing famler vi i blinde

Tiden er ovre, hvor gode idéer og brainstorming til morgenmøderne dannede grundlag for forslag og ændringer på virksomhedens hjemmeside. I dag er vi nødt til at at have konkrete data, der giver input til forbedringer. Hvis ikke virksomheden måler på de parametre, der bidrager med værdi til forretningen, så famler vi i blinde. Det er derfor essentielt for enhver optimeringsproces, at man får opsat nogle mål, således at man kan konkludere om ændringerne tilfører værdi eller ej.

Google Analytics gemmer værdifuld data

Google analytics er et sporingsværktøj, der rummer en stor mængde data om besøgende på jeres hjemmeside. Hvis ikke I har implementeret det endnu, så er det bare med at komme i gang!
CAS kan hjælpe både med opsætning og efterfølgende analyse af jeres hjemmeside, og hive de brugbare informationer ud, som kan omdannes til handlinger, der skaber værdi for virksomheden.

Ring til os på tlf. nr: 333 84 111 eller brug kontaktboksen på siden.

Måler du på de værdiskabende parametre på websitet?


Kontakt os og hør nærmere omkring mulighederne for analyse og målsporing.
 
 
Navn:

E-mail

Telefon

Send mig 5 gode råd
om nyhedsbreve.

RING DIREKTE 33 38 41 11  
Google partner badge
Google Analytics Certified Partner
- Veluddannede konsulenter 
- Dokumenteret resultater  
- Altid opdateret  
Del på:
CAS  I  Gl. Kongevej 1     I     DK-1610 København V     I     Tlf. 333 84 111     I     info@cas.dk