CMS

CMS - Content Management System

Det bliver ulige meget lettere at få succes med virksomhedens website og online markedsføring, hvis virksomheden benytter et brugervenligt og fleksibelt CMS software. Det skal være let at indlægge indhold på virksomhedens website, udsende nyheder og opdatere priser etc.

Brugervenligt CMS

click-a-site tilbyder et brugervenligt og fleksibelt CMS system, der sammensættes efter virksomhedens individuelle behov. Systemet er skalérbart, geografisk uafhængigt samt ikke mindst platformsuafhængigt.

Geografisk uafhængigt

Den geografiske uafhængighed betyder, at brugere i virksomheden ikke er låst til en bestemt arbejdsplads, når virksomhedens hjemmeside skal ajourføres. Eneste krav er internetforbindelse og en browser.

Platformsuafhængigt

At content management systemet er platformsuafhængigt betyder, at virksomhedens webløsning kan integrere med virksomhedens eksisterende systemer/databaser samt eksterne 3. parts systemer.

Læs mere omkring de forskellige CMS, som click-a-site tilbyder: WordPress, Drupal, Joomla og Prestashop (ecommerce-platform).

Et CMS til dine behov

Hvad er vigtigst for dig vedr. administration af hjemmesiden? Lad os kontakte dig for en uforpligtende snak om, hvilket CMS der passer dine behov bedst.

Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111