WordPress – Udvikling og opsætning

click-a-site udvikler til open source systemet WordPress og kan også hjælpe med opsætning og installation af hele dit website.

WordPress er et open source system, der blev frigivet i 2003 og kendt for deres easy-to-use blogging platform. Med deres hastigt voksende repertoire af temaer, plugins og widgets, har de nu udviklet sig til at være et CMS, der er brugt af mange andre typer websites, også større spillere såsom: CNN, Forbes og Sony.

WordPress er designet til at være nemt, og udviklerens klare vision har fra start været: ”less is more”, hvilket også har været medd til at gøre systemet til det suverænt mest populære CMS i verden. Ca. 60 % af alle website styret af et cms, anvender WordPress.

WordPress' primære fordele, er at:

  • ...det er nemt at lære og bruge, og brugerfladen er brugervenlig grundet den simple opbygning i dens kerne.
  • ...det er hurtigt og nemt at skræddersy efter ens ønsker, grundet det signifikant højere antal temaer, plugins og andre tilpasninger.
  • ...der er millioner af brugere af systemet, og derfor er den samlede viden om systemet også høj, hvorfor der er nem adgang til support, hvis man skulle støde på udfordringer. Det kan i sidste ende være med til at spare en masse udviklingsomkostninger.

WordPress CMS er bedst egnet til: Blog websites, små og mellem corporate- og magasinwebsites.

Kontakt os på tlf. 33 38 41 11 eller via formularen under kontakt os, for at høre nærmere om en mulig løsning i WordPress.

Verdens største CMS

CAS udvikler til open source systemet WordPress og kan hjælpe med opsætning og installation af hele dit website. Få et godt tilbud i dag.

Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111