Mobil website

Mobilvenligt website - Få optimeret dit website til en mobil hjemmeside

I kommer en større del af internet trafikken i DK fra mobile enheder end fra PC'er. Hvis virksomheden derfor ikke har et mobil site, der er optimeret til mobile enheder, så afskærer virksomheden sig fra at nå mange brugere af mobile enheder, da brugeroplevelsen bliver for dårlig eller at Google har nedprioriteret websitet, da det ikke er mobilvenligt.

Flere leads med en mobil hjemmeside

En mobil hjemmeside er virksomhedens udstillingsvindue, der ligesom et website, skal generere leads og handel til virksomheden. 

Lead generering og salg skal derfor tænkes ind i opbygningen af et mobil website, ellers risikerer virksomheden, at det mobile website bliver en dårlig forretning, og at konkurrenterne løber med kunderne. 

Relation til virksomhedens webstrategi

De besøgende på virksomhedens mobil website skal så vidt muligt identificeres og bearbejdes. Dette skal planlægges og koordineres med virksomhedens øvrige online tiltag og virksomhedens webstrategi.

 

Vi hjælper gerne

click-a-site har mange års erfaring indenfor online markedsføring, og vi hjælper gerne virksomheder med at lave det optimale setup og den praktiske udførelse.

Ring til os på tlf. 333 84 111 eller brug kontakt boksen ovenfor til højre.

Vær til stede, hvor din målgruppe er

76 % bruger mobilen til at søge information om produkter og tendensen vokser, så kontakt os for en uforpligtende snak om et mobil website til jeres forretning.
Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111