Webtekst

Webtekst og indhold øger trafikken og salget

Indholdet er hele omdrejningspunktet i jeres inbound marketing.

Content creation

Webtekster, billeder, videoer, statistikker, salgsbreve, seotekster mv. på jeres website eller blogindlæg og kommentarer til brugeranmeldelser og sociale medier indgår alt sammen i jeres content creation.

Er det eksisterende indhold godt nok?

click-a-site kan tilbyde at gennemgå jeres eksisterende indhold og vurdere det i forhold til virksomhedens inbound marketing. click-a-site kan også tilbyde at hjælpe med at lægge en samlet strategi for virksomhedens inbound marketing med detaljeret planlægning af indhold til website, kampagner og blogs og andre medier.

Bedste forrentning af investeringen

Alt indhold bliver udarbejdet med sigte på at skabe den bedste ROI for virksomheden gennem leadgenerering og branding. click-a-site kan tilbyde at udarbejde indhold eller løbende sparre på udfærdigelsen og på strategiske placeringer af indhold.

Tracking og test

For at sikre effektiviteten af indholdet tracker og tester vi løbende på de vigtigste sider og indhold på jeres eget website og på nettet. Vi kan også tilbyde copywriting og A/B splittest af strategisk vigtige elementer på websitet.
Læs mere om dette under konverteringsoptimering.

Webtekster der sælger

Få bedre tekster nu, kontakt click-a-site i dag.

Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111