E-mail marketing

Tjen flere penge

E-mails og nyhedsbreve er stadig alt for overset som inbound marketing. Det er en skam, for det er en af de mest effektive og billige former for markedsføring.

Lad click-a-site hjælpe jer med at tjene penge på jeres e-mailliste.

Det er let at måle nyhedsbrevenes effekt, så du har et godt overblik hvad der virker og hvad der ikke virker. Desuden kan du segmentere din e-mailliste, så du kun rammer de læsere dit produkt er interessant for. Det er en af de store fordele med e-mail marketing.

ROI på over 40

Hvis du rykker en annonce i avisen skyder du med spredehagl. Og du skal være heldig hvis den rigtige kunde læser den. Når du sender en e-mail ud, kan du sende den ud til en potentiel kunde der for det første allerede har vist interesse for dit produkt og for det andet, kan du sikre dig at kunden har et behov for dit produkt. E-mailmarkedsføring har en ROI på over 40 – og det er altså ret pænt.

Stil ind på Radio WIIFM

Radio WIIFM: Whats in it for me – sådan tænker de fleste. Sikkert også dig. Ellers ville du jo ikke sende nyhedsbreve ud. Dine kunder er ikke anderledes. Så tænk altid over hvad de kan bruge dit nyhedsbrev til. Skab noget af værdi for dine læsere. Uanset hvor stor eller lille din liste med e-mails er, er det det allermest afgørende for om du kan tjene penge på den liste.
Hvis indholdet du sender ud, skaber værdi for dine læsere, skaber dine læsere værdi for dig.

Høst og sælg

click-a-site kan hjælpe jer med at høste e-mail adresser til lagring i virksomhedens e-mail database. Det kan måske virke ligetil, men der er flere faldgruber og forhindringer, som du bør overveje i processen. Der er også forskellige muligheder, alt efter virksomheden og hjemmesidens opbygning.

Design dit nyhedsbrev og få et større udbytte

Hos click-a-site opbygger vi strukturen og udvikler et grafisk design af nyhedsbrevet. Det grafisk udtryk betyder meget for dit slutresultat. Dine læseres modtagelighed afhænger af designet, i forhold til hvilket signal du sender og om du fremstår seriøs.
Du øger genkendeligheden til dit produkt og styrker relationen til dine kunder. Mange læser i dag deres e-mails på mobilen og  derfor skal du selvfølgelig også tænke i responsivt design – og det kan click-a-site også hjælpe dig med.

Kliing. Kliing. Kliing (Marketing Automation)

Ved du hvad det er lyden af? Det er lyden af ordre der tikker ind, når du har lavet en ordentlig automation. Det vil sige en række af e-mails der nøje planlagt tikker ind i dine kunders indbakke og leder dem mod et salg. click-a-site kan hjælpe og rådgive dig hvordan du kan sælge dit produkt gennem Marketing Automation. Og det allerbedste ved at lave en salgstragt der fungerer? Du kan bruge den igen og igen.

Skriv så det sælger

click-a-site hjælper også gerne med selve udformningen af e-mail udsendelserne, så de sælger. Det er ikke ligegyldigt om emnelinjen  på nyhedsbrevet er 'nyhedsbrev 3. maj' eller "KUN i dag sparer du 50%". Det betyder meget for åbningsraten. Og hvis ingen åbner din e-mail sælger du intet. Derfor kan det være en god ide at søge rådgivning og hjælp til udformningen.

Integreret online markedsføring: Spar tid og tjen penge!

Hvorfor ikke integrere online markedsføring med virksomhedens CRM system, for at opnå effektiv styring af markedsføring og leads. Dermed konverterer virksomheden et besøg på hjemmesiden til en profil på en mulig kunde. Lige til at kontakte af virksomhedens salgsenhed. Bum.

Ring til os på tlf. 333 84 111 eller brug kontaktboksen til højre.

Vil du også tjene penge på e-mail marketing?

Udfyld boksen hvis du vil høre mere om dine muligheder for at øge omsætningen på en relativ billig måde.

Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111