Sociale medier

Markedsføring via de sociale medier

Alle er på sociale medier i dag. I er sikkert selv på Facebook, LinkedIn og andre sociale medier. Alligevel spørger mange af vores kunder os, om det er vigtigt at være på de sociale medier med sin virksomhed.
 
- Og vores svar er for det meste et stort og klart JA.

Hvordan skal I bruge sociale medier til jeres virksomhed?

De sociale medier indgår i dag i virksomhedens samlede inbound markedsføring og branding. I kan få jeres produkter og ydelser ud gennem markedsføring via de sociale medier, hvor jeres indlæg kan blive delt mange gange, hvis disse indlæg er relevante og vækker interesse.
 
Sociale medier er vigtige for både B2B og B2C, men man skal planlægge indsatsen på sociale medier efter, hvor ens målgruppe befinder sig. Det er derfor særligt relevant, at have en social medie strategi før man går i gang. Tilgangen og virkemidlerne er nemlig meget forskellige, ligesom de sociale medier også differentiere sig markant fra hinanden på, hvilken slags kommunikation de er særligt gode til.

Google og de andre søgemaskiner

I Danmark er Google i øjeblikket helt dominerende blandt søgemaskiner, så det er her, vi fokuserer indsatsen for at få jeres virksomhed på side 1 i Googles søgeresultater.

Få en social medie strategi

click-a-site kan hjælpe med at udarbejde en strategi for brug af sociale medier, der passer til jeres virksomhed. De sociale medier vælges ud fra, hvor I bedst kan opnå kontakt til jeres kunder.

click-a-site hjælper også med at udarbejde og designe profiler på sociale medier. Vi kan også hjælpe jer med at udarbejde indlæg og indhold til de udvalgte netværk.
Ring til os på tlf. 333 84 111 for at høre mere.

Få flere besøgende på dit website

Lad os få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skaffe flere relevante besøgende til dit website gennem betalt annoncering på nettet.

Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111