Vikarbooking System

Effektiv administration

Vikarbooking system med tilhørende app der hjælper institutioner med at administrere brugen af løse og faste vikarer. Bruger I mere end 2-3 vikarer om måneden, er der både tid og penge at spare for jer.

Spar tid på vikarbooking

En af vores kunder, som bruger vores vikarbooking, siger at de sparer 1 hel dag om måneden i arbejdstid. Den lader vi lige stå et øjeblik...

Undgå overbookning

Systemet hjælper med at styre fordelingen af vagter, så utilsigtet overbookning af enkelte vikarer undgås. Kun vikarer som har lov til at tage en vagt informeres om en ledig vagt. Vikarer som har opbrugt deres kvote, får ikke besked om ledige vagter.

Overblik på et øjeblik

Vikarbooking modulet gør det let at administrere vagtplaner og giver overblik over vikarernes lønafregning. Med en app, som du henter gratis, har vikarerne altid styr på egne vagter. Og mangler I at få besat en vagt med en vikar, så kræver det bare 1 klik og så kan I komme videre med dagen.

Book via app

Vikarbooking systemet gør det nemt at besætte ledige vagter via en smart app. Vikarer får automatisk besked via app'en, når der er en ledig vagt, hvorefter vikarerne kan tage vagten, ligeledes via app'en. 

Fordele

  • Let administration af vikarer
  • Hold styr på vikarernes timer
  • I undgår overbookning
  • Er også effektivt til vagt-planlægning for fastansatte

Vi hjælper jer

Hvis du vil vide mere om et brugervenligt vikarbookning system og hvordan I kan spare tid på administration af vikarer, så ring til Henrik på 333 84 111 eller brug kontaktboksen til højre, så kontakter vi dig.

Vær til stede, hvor din målgruppe er

76 % bruger mobilen til at søge information om produkter og tendensen vokser, så kontakt os for en uforpligtende snak om et mobil website til jeres forretning.
Kontakt

Sektion 1

RING DIREKTE 333 84 111